Raven Uitvaartzorg Putten Ermelo Harderwijk Drachten Veluwe Uitvaart Begrafenis Crematie Kosten 0341-234800

Martijn als uitvaartbegeleider in Putten Ermelo Harderwijk Drachten Veluwe Uitvaart Begrafenis Crematie Kosten 0341-234800

Over

Even voorstellen

Ik ben Martijn, 46 jaar, geboren in Friesland. 18 jaar geleden ben ik naar Putten verhuisd om te trouwen met mijn lieve vrouw Tirza. Ons gezin bestaat inmiddels uit 4 kinderen in de leeftijd van 3,5 tot en met 16 jaar.
Graag help ik mensen, of ze nu hulpbehoevend, oud of jong zijn, voor mij is iedereen gelijk.
Met hart en ziel zal ik mij inzetten om de uitvaart zo te leiden dat je er met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Waarom ben ik uitvaartverzorger geworden?

Enige tijd geleden kreeg ik een reanimatieoproep. We hebben toen geprobeerd om die meneer te redden. Maar helaas. Op dat moment zag ik een hele verdrietige moeder die er alleen voorstond. Ik ben voor haar gaan zorgen. En vanaf dat moment wist ik het zeker! Ik word uitvaartondernemer. Zo is Raven Uitvaartzorg gestart. Door alert en creatief te zijn weet ik te achterhalen waar je wensen liggen. Hoe gaan we samen een uitvaart verzorgen die recht doet aan jou en je dierbare.

Dementievriendelijke Uitvaartverzorger

Sinds 2022 ben ik ook Dementievriendelijke Uitvaartverzorger. Ook mensen met dementie hebben nog steeds gevoelens. Hoe kun je hun betrekken bij de uitvaart? Kan een persoon met dementie wel aanwezig zijn bij een uitvaart? Welke uitdagingen zijn er? Niet alleen op die vragen wilde ik een antwoord. Ik wil graag meer over de persoon met dementie en de (zorg)familie te weten komen. Hoe kan ik jou als persoon en als uitvaartverzorger helpen. Daarom heb ik de cursus Dementievriendelijke Uitvaartverzorger gevolgd. Zodat je terug kunt kijken op een mooi en waardig afscheid van je geliefde.