Raven Uitvaartzorg Putten Ermelo Harderwijk Drachten Veluwe Uitvaart Begrafenis Crematie Kosten 0341-234800

Martijn als uitvaartbegeleider in Putten Ermelo Harderwijk Drachten Veluwe Uitvaart Begrafenis Crematie Kosten 0341-234800

In herinnering

Foto's vertellen meer dan duizend woorden. Een blijvende herinnering. Je kunt ze maar een keer maken.
Op de dag van de uitvaart gaat er veel langs je heen. Om dat op te lossen kun je een fotograaf inhuren. Hij of zij zal onopvallend in jullie midden zijn. De fotograaf maakt foto's van wat jullie willen.

De uitvaart van mijn vriend...

Het was december 2021 dat mijn vriend te horen kreeg dat hij aalvleesklierkanker had. In maart 2022 overleden. Een tijd van heftige emoties. En dan komt de vraag: "Wil jij mijn uitvaart verzorgen?" Dat was even slikken. Een ogenblik stilte. Mijn antwoord uit mijn hart was "Ja".
We hebben samen veel besproken. Met een lach en een traan. Mooie herinneringen opgehaald. Positief en toch realistisch gebleven. We wisten beide, er komt een tijd van afscheid nemen. Geen definitief afscheid. Wij geloven dat wij elkaar weer terug zien in het Paradijs.

Maart 2022

Daar sta je dan naast je vriend. Zijn uitvaart begeleiden. Wat een prachtig voorrecht om dit voor je vriend en de familie te mogen doen.
Een zware week ondanks dat alles geregeld was. Het zit er op. En 's avonds op de bank, helemaal op. Alle emoties kwamen er uit. Het hele weekend bijkomen.
Samen met de familie kan ik terugkijken op een mooie uitvaart zoals mijn vriend het wilde.
Tot ziens mijn lieve vriend!